F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Turn signal problem

  #1  
Old 06-25-2011, 07:50 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default Turn signal problem

I recently acquired a 2003 f4i that had been made into a streetfigther.. It had no Front turn signals so i purchased some eyeshot oxford led indicators.. I found a very helpful thread in this forum to find the turn signal wires.. On the right the blue and on thenleft the orange.. The wires with the stripe arent used, the green goes to black and the orange/blue goes to red... Left side worked perfectly, the signals are blinking loud and proud.. The right sde however is giving me a tiny little weak blink.. I switched the lights to see if i had a faulty led.. No problem there.. Switched out the resistor no problem there.. Anyone have any ideas???
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Fallen3
General Tech
7
09-28-2010 03:56 PM
RoosterF3
F2 Tech
14
04-10-2010 09:26 AM
utter05
CBR 600F3
5
01-22-2009 01:10 PM
Stugots
CBR 929RR
4
05-01-2008 03:51 AM
dewthedoo05
CBR 1000F "Hurricane"
5
09-04-2007 09:32 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Turn signal problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.