Cut out issue

  #1  
Old 01-16-2014, 04:32 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2014
Location: South Africa
Posts: 24
Unhappy Cut out issue

Gday Ladies, Gents, Men, Women and all other species!

So I was travelling to work this morning, and after 3 km's Bike died, splutter splutter, like a dead plug, and then dead. I warmed her up before leaving home and she was going nice and clean for the first bit...

so I'm rolling, and I try and jump start, revs shoot up, and dead, 3 times.
Sit for two minutes trying to get her started, and on the 4th try, there she goes, nice & clean.

Now, just a quick one, previous owner took the fuel pump off, and I believe this bike needs a fuel pump, '91 NC29
So now its gravity fed. Could this be the reason? The other 22km's to work she went perfect that's what boggles me.

Anyone maybe experience a similar issue?

Cheers

K
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Sprock
CBR 1000F "Hurricane"
16
01-16-2014 09:15 PM
Nos325
General Tech
4
06-28-2013 07:32 AM
markybwoi
General Tech
1
04-11-2011 11:35 AM
Snoman
F4i - Main Forum
11
03-11-2010 11:47 AM
StangLou
CBR 600F4
10
09-01-2007 08:49 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Cut out issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.