F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Why are my signals constantly on?

  #1  
Old 11-15-2010, 03:44 PM
Banned
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Location: Honolulu, Hawaii
Posts: 25
Unhappy Why are my signals constantly on?

I bought a used '03 F4i recently. So far i had to replace the CCT with a manual one and a fuel pressure regulator. Now what irritates me is that on the gauge cluster both left and right Signal lamps are constantly illuminated. And all 4 signals are shining bright. When I use the signal switch to the left, both Left front and rear signals blink, to the right both Right front and rear blink. To me it looks as if it has no running light. Just full bright on constantly and the blink thats all. they are really common looking after market STOCK lights. i'll take some pics and Video. i'll check if the bulb is a 1 way or 2 way. Any help would be appreciated

Now that i see it... It maybe the wrong type of signal lights. Here is the video.

http://www.youtube.com/watch?v=szJyDKKWs6M




 

Last edited by wattufaka; 11-15-2010 at 05:01 PM.
  #2  
Old 11-15-2010, 04:12 PM
bigboi18184's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Shreveport , Louisiana
Posts: 397
Default

If their aftermarket then they probably only have one hot wire and a ground. If so then you can only use them for either running lights or turn signals. ---Their is a guide on here showing how to make aftermarket signals like this function as both turn signals and running lights however.

But if it is blinking while the other side stays illuminated then I'm thinking that's how a factory turn signal works....can't give expert advice, never had oem turn signals on my bike. It came with aftermarket and I'm used to having no running lights for my front signals. My rear are integrated so they function as my running/brake/turn signals.
 
  #4  
Old 11-15-2010, 04:58 PM
redzintimidator's Avatar
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Location: Greene, NY
Posts: 2,950
Default

Those are only on/off bulbs, NO running light filament. You will have to remove your running light wire from them. I do not think my 2 to 3 wire conversion will work in this case, the diodes may not take the current from running filament bulbs.(may be wrong though.)

But yea, in the meantime, disconnect the running light wire from your signals and you will be all fine and dandy. (Running light is Light blue WITH white stripe, and Orange WITH white stripe)
 
  #5  
Old 11-15-2010, 05:12 PM
Banned
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Location: Honolulu, Hawaii
Posts: 25
Default

@ yellowcbr - thanks bro thats just what i needed. The constant on makes the whole turn signal housing heat up. i'm sure i'll burn a bulb if its constantly on. I'm gonna tear it down here shortly. Again thanks for all the help!
 
  #6  
Old 11-15-2010, 09:08 PM
Banned
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Location: Honolulu, Hawaii
Posts: 25
Default

All Finished. Thanks so much you guys. I appreciate all the help and advice.

http://www.youtube.com/watch?v=4sYVFSlfAfs



 

Last edited by wattufaka; 11-15-2010 at 09:13 PM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
CBR_BULLET
CBR 600F4
13
09-20-2011 05:41 PM
Michaud85
General Tech
13
05-21-2010 05:06 PM
d_tran
CBR 600F4
10
05-09-2009 08:43 AM
joesmithcuba
CBR 600F4
2
04-19-2009 08:28 PM
Matthew52303
CBR 600RR
19
04-03-2006 02:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Why are my signals constantly on?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.