F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Need help

  #1  
Old 05-20-2018, 12:45 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default Need help

Ok long story.. my bike would randomly die on me while riding and to get it going again I'd have to turn the key off then back on and she'd fire back up. I was trying to see why and under the headlights there is a electrical flasher relay that had the wires that connect to the plug almost torn in half. So I tried fixing the wires in doing so destroyed the plug that goes into my relay but I connected a couple female pieces and plugged it back in. But my fuel pump will no longer prime and brights don't work. Everything else seems to be fine and once in a while my fuel pump primes but sounds really weak. I hope somebody can point me in the right direction because I am lost.
 
  #2  
Old 05-20-2018, 06:44 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,050
Default

Is it the 12 pin connector thats gone west, as the Bank Angle Sensor runs through that connector and will stop the pump running, if so go back to that connector and make sure connections are being made
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
dr.squid
General Tech
7
01-28-2018 04:42 AM
jarhead89x
600 Modifications
12
09-26-2008 09:38 AM
mattyggstick
General Tech
1
06-20-2008 09:22 AM
the greeen lantern
CBR 929RR
17
07-13-2007 09:19 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Need help


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.