F4i - Main Forum Main F4i discussion board

F4i HID connection problems

  #1  
Old 11-25-2017, 05:44 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2017
Posts: 46
Default F4i HID connection problems

I just got my new HID conversion kit and have been trying to connect it for some time. Iíve been going off this diagram and for the most part itís been helping. But when I connect the hid bulbís black wire to the bikes green wire, and the blue wire to the bikes blue wire the bulb flashes and stays off until I retry to connect it. Iíve tried swapping the wire connections (black wire to blue wire and green wire to blue but that just blows a fuse) so if someone could maybe correct me if Iím doing something wrong thatíd be nice
 
  #2  
Old 11-26-2017, 05:16 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,050
Default

Hi , what make have you got so can check up on instructions
 
  #3  
Old 11-26-2017, 05:23 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2017
Posts: 46
Default

Originally Posted by CaBaRet View Post
Hi , what make have you got so can check up on instructions
I got an 01 F4i
 
  #4  
Old 11-26-2017, 05:26 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,050
Default

Originally Posted by ZayTheeDon View Post
I got an 01 F4i
Sorry matey ,the make of the HID lights and wiring your putting on
 
  #5  
Old 11-26-2017, 05:32 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2017
Posts: 46
Default

Originally Posted by CaBaRet View Post
Sorry matey ,the make of the HID lights and wiring your putting on
Lol idk the name so hereís the link of where I got them Low Beam: H7 HID Xenon Headlight Conversion Kit
 
  #6  
Old 11-26-2017, 05:35 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2017
Posts: 46
Default

Originally Posted by ZayTheeDon View Post
I got an 01 F4i
Could it be because theyíre ďlow beamĒ
 
  #7  
Old 11-26-2017, 05:49 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,050
Default

Hi is your wiring and ballast like this diagram
 
Attached Thumbnails F4i HID connection problems-wiring.jpg  
  #8  
Old 11-26-2017, 05:55 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2017
Posts: 46
Default

Originally Posted by CaBaRet View Post
Hi is your wiring and ballast like this diagram
This is them idk if that helps. I connect the black wire to the green wire on the harness and then blue wire to blue wire on the harness then flickers
 
  #9  
Old 11-26-2017, 06:18 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,050
Default

Hi where's the connection to the bikes harness, could you lay the whole thing down and take a picture
 
  #10  
Old 11-26-2017, 06:54 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,050
Default

Have a look also
 
Attached Files
File Type: pdf
HID.pdf (150.9 KB, 18 views)

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: F4i HID connection problems


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.