F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Weird starting problem... relay???

  #1  
Old 08-10-2011, 08:52 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2008
Posts: 37
Default Weird starting problem... relay???

I shut off my bike via the kill switch and removed the key. Suddenly the engine started turning over like it was trying to start. It wouldn't quit. I messed with the starter switch to make sure it wasn't stuck. I played with the kill switch.

I put the key back in and turned the kill switch on and she started right up. So I drove home. Same thing when I got home. I pulled the battery. to make it quit.

I spent about an hour checking wires for continuity with my ohm meter. I finally came to the starter relay which registers a dead short. I'm guessing it is stuck open, thus causing my starting issue??

BTW, I checked the kill switch, the ignition switch, and the start switch. They are functioning exactly as they should.

Anyone else ever have this? Is it the relay? I don't really have a lot of money right now and I don't want to buy a $40 part if it is something else.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jdsjds
General Tech
1
09-03-2012 05:59 PM
Fusikk
General Tech
2
03-18-2012 03:04 PM
waddleboy
F4i - Main Forum
1
07-03-2011 01:30 AM
RoosterF3
General Tech
2
02-20-2011 08:27 PM
pbbreath
CBR 600F2
3
10-18-2006 08:26 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Weird starting problem... relay???


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.