F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Weird starting situation

  #1  
Old 07-01-2011, 10:35 AM
waddleboy's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2010
Location: Lincroft, NJ
Posts: 59
Default Weird starting situation

finally put the bike back together after adding a pcIII and audi lights and i tried starting it and it didnt start so i thought the battery died. so i charged it for a day and then tried to start it and as it tried to start the battery kept dying but after holding the start button down for awhile it eventually started. Test ride. shut it off come back no problems. try to start it an hour later battery is dead again. I charged it again and same symptoms. The battery is holding a charge, i cant seem to find a short or a drain on the system, any ideas what could be wrong? Rectifier? Maybe the battery is holding a charge but dead? Thanks guys
 

Last edited by waddleboy; 07-01-2011 at 04:34 PM.
  #2  
Old 07-03-2011, 01:30 AM
waddleboy's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2010
Location: Lincroft, NJ
Posts: 59
Default

never mind. so it ended up being a dead battery. just a note to everyone and things i would suggest not to skimp on is a battery. brought a cheap battery and i paid the price. spend the extra $30 and get a battery that will last more than 8 months
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jdsjds
General Tech
1
09-03-2012 05:59 PM
Fusikk
General Tech
2
03-18-2012 03:04 PM
Klink
F4i - Main Forum
0
08-10-2011 08:52 PM
RoosterF3
General Tech
2
02-20-2011 08:27 PM
cbrnoob
General Tech
8
09-26-2008 06:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Weird starting situation


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.