F4i - Main Forum Main F4i discussion board

tail light turn signal question

  #1  
Old 11-04-2011, 03:47 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: SoCal
Posts: 68
Default tail light turn signal question

i just bought a smoked integrated turn signal tail light for my 2002 F4i. i thought i would be able to figure it out. but i can't get power to the light can you help with a wire diagram.
(red, yellow, black)
[IMG][/IMG]

(blue, Yellow)
[IMG][/IMG]

(blue, orange, white, Stock turn signal harness) (running, brake, and ground lines stock)
[IMG][/IMG]
 
  #2  
Old 11-04-2011, 04:51 PM
Member
Join Date: Oct 2011
Location: San Diego
Posts: 46
Default

Have you taken a voltmeter to the different wires to figure out what is and isn't getting power?
 
  #3  
Old 11-04-2011, 05:21 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: SoCal
Posts: 68
Default

ya. i can get the left turn signal to flash but not the right. also can't get the brake light and running lights to work properly. either the running lights are always on or the brake lights are always on. I've tried every which way and can't seem to get it working right...
 
  #4  
Old 11-04-2011, 05:38 PM
96shox's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2011
Location: Los Angeles
Posts: 219
Default

you will need the wiring diagram in the back of the service manual...you can DL the manual as well.


The blue and orange plugs are the blinkers. orange is the right blinker I think.
 
  #5  
Old 11-04-2011, 06:59 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: SoCal
Posts: 68
Default

what is the white tho? and do i need it?
 
  #6  
Old 11-05-2011, 02:03 AM
Member
Join Date: Aug 2011
Location: San Diego, CA
Posts: 48
Default

Did you get the light off of eBay?
 
  #7  
Old 11-05-2011, 11:21 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: SoCal
Posts: 68
Default

no amazon. i got them all wired up. the turn signals don't have a ground just the hot wire. thats what was screwing me up
 
  #8  
Old 11-05-2011, 02:21 PM
96shox's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2011
Location: Los Angeles
Posts: 219
Default

Originally Posted by hockeyryan View Post
what is the white tho? and do i need it?
white is the license plate light, i think
 
  #9  
Old 11-06-2011, 12:55 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Location: SoCal
Posts: 68
Default

there was no white wire. like i said. i got it wired up. Thanks for the help.
 
  #10  
Old 11-30-2011, 02:23 PM
Junior Member
Join Date: Sep 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 8
Default

For future help, the orange and blue plugs on the stock harness are the turn signals, and the white plug is the license plate light, the two clear three wire plugs are for the always on tail light and the brake light. The black/brown on those two clear plugs are power to tail light, the green/yellow are brake light, the solid green is ground. As a rule of thumb, green is ground. On your new tail light, the two yellow and blue wires are for the turn signals. The other three will be ground, brake and power. Just hook them up and trial and error. I believe the black is oddly enough actually power, yellow is ground and red is brake but I could certainly be wrong on that.
 

Last edited by clipseapg; 11-30-2011 at 02:28 PM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
600cbr18
CBR 600F4
8
03-02-2011 12:04 PM
Cr250r67
CBR 600F3
4
03-22-2010 08:41 AM
felk27t
CBR 600F2
0
06-29-2007 10:53 PM
Antsurf
CBR 600F2
6
06-28-2007 02:57 PM
reevesna
CBR 954RR
0
04-24-2005 11:04 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: tail light turn signal question


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.