F4i - Main Forum Main F4i discussion board

FI light 19 flashes, Ignition Pulse Sensor, can anyone help

  #1  
Old 04-03-2012, 03:29 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2012
Posts: 8
Default FI light 19 flashes, Ignition Pulse Sensor, can anyone help

Is this a problem that can be fixed, or take it to a shop, were would I find this sensor at, are there any test I can do.Thank you
Thank you in advance
 
  #2  
Old 04-03-2012, 03:52 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,979
Default

pulse generator is on the right side of the engine, in the side cover. the lead goes up under the seat.

to test: check for continuity on the sensor side (disconnected) should be none. the crank the engine to see if it generates .7v across the sensor.

if thats all good, check continuity in the harness to the ecm.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
hashen27
CBR 600F
8
03-26-2011 06:57 PM
shizz
CBR 929RR
43
04-12-2008 02:06 PM
hoop76ers
CBR 600F4
0
11-08-2007 12:44 PM
christhek
F4i - Main Forum
5
07-24-2007 07:22 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: FI light 19 flashes, Ignition Pulse Sensor, can anyone help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.