F4i - Main Forum Main F4i discussion board

f4i no crank

  #1  
Old 07-07-2011, 11:54 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2011
Posts: 0
Exclamation f4i no crank

Hey everyone I just registered here, I had a quick question about my buddies bike. Its an 01 cbr f4i. Basically what happened was, rode it all last year with no problems, parked it with battery on a tender and went to start it this year and nothing. No crank, but Im almost positive the entire dash lights up. Could it still be a bad battery or something else. Im going over to work on it tonight and just want some ideas of what to look at. Thanks for all the help.
 
  #2  
Old 07-07-2011, 01:34 PM
iRIDE_F4i's Avatar
Junior Member
Join Date: Feb 2011
Location: Carrollton Texas
Posts: 23
Default

does the fuel pump prime? could be the sensor or maybe even as simple as a fuse lol

my bike is turning over but wont fire and its throwing out a code 19 ignition pulse sensor but i have no idea where thats at or how to fix it
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Jordon Bent
CBR 600F3
3
01-22-2014 05:48 AM
jharbinson
F4i - Main Forum
10
03-02-2009 11:20 AM
buhr99
CBR 900RR
4
08-31-2008 02:54 AM
cbassillo
CBR 600F3
4
11-11-2007 08:51 PM
kylesbored
General Tech
0
09-10-2006 07:36 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: f4i no crank


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.