F4i - Main Forum Main F4i discussion board

bike was running rough not at all now?

  #1  
Old 09-27-2015, 02:17 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Location: Austin, TX
Posts: 188
Default bike was running rough not at all now?

hadn't ridden the bike in like two weeks, took it out the day before and it was running like a champ, than yesterday i had to start it twice for it to turn on no biggy, than i was out riding it for a good 30 min than stopped at walmart when i left there the bike sounded real rough like it didn't have power(fuel or air) u could def tell in the sound of the exhaust stopped at heb and when i came back bike wouldn't turn on that it killed the battery, got a jump and after like 3 min finally got the bike running was running good again than like 5 min later sounded rough again and even tho i gave it full throttle it would speed up just maintained speed than it started steadily going down in speed till it finally shut off and i pushed it home

any ideas?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
12stones
CBR 600RR
11
05-20-2019 03:37 PM
bowflexmaverick
F4i - Main Forum
5
10-13-2015 09:00 AM
joefos
General Tech
15
12-12-2013 08:19 AM
Tort93f2
CBR 600F2
2
04-13-2012 12:18 PM
FroX
CBR 600F4
1
04-30-2010 04:38 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: bike was running rough not at all now?


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.