CBR 954RR 2002 - 2003 - CBR 954RR Forum

2002 954 Issues.

  #2  
Old 09-24-2013, 05:01 AM
cBrentb's Avatar
Senior Member
Join Date: Oct 2011
Location: Dirty South, SC
Posts: 585
Default

I had the same issue, just fixed it recently. It might not be your problem but it might be worth a shot. Mine has the flapper mod and htev delete (pinned wide open position).

To fix I did the servo motor delete mod, it makes the MIL and FI lights go away.

You can buy a "servo buddy" or like I did just make your own. I payed six dollars for the parts to make one and it works like a charm. Its a compasitor and two resistors, then solder them together a certain way. Really easy fix in my case. Look up "pdfruth" on the search feature.

I don't know about the running issues you are having. That might be something different all together.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Spook155
F4i - Main Forum
7
04-15-2013 04:25 PM
diweslea
New Member Area
3
06-07-2012 01:52 PM
SparkeeVR4F4i
F4i - Main Forum
5
05-13-2011 04:06 PM
yourname039
F4i - Main Forum
4
05-02-2011 09:57 PM
wilson_p_F4i
F4i - Main Forum
2
02-25-2006 08:23 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2002 954 Issues.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.