CBR 929RR 2000 - 2001 CBR 929RR Forum

Assistance please?

  #1  
Old 04-11-2019, 09:46 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Default Assistance please?

my 2001 cbr929 just had the motor rebuilt, new starter, stator, fuel pump, starter solinoid installed. But when i turn the ignition the bike gets absolutly no power. No lights, or dash either. Why is this?
 
  #2  
Old 04-12-2019, 12:19 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: UK
Posts: 2,051
Default

At this point could only say check through this
 
Attached Files
File Type: pdf
Honda Cbr929 Wiring dia.pdf (94.4 KB, 3 views)
  #3  
Old 04-12-2019, 05:37 AM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,684
Default

Check the main fuse on the side of the fuse box and make sure that the sub harness is connected well.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Robert82
CBR 900RR
0
06-27-2008 07:12 AM
EnAhors
New Member Area
4
04-03-2006 01:06 PM
racer23
New Member Area
7
02-18-2006 09:19 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Assistance please?


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.