600 Modifications This section is specifically for questions and advice pertaining to mods of the current 600 models.

Turn signal issue

  #1  
Old 09-16-2010, 12:48 AM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2010
Posts: 139
Default Turn signal issue

So i am having an issue with the turn signal on my gauge. All signals on the bike work correctly but on the gauge itself the right one does not blink. The left one works perfect. I just had the gauges done from scott at bluegauegs and i had him test the gauge itself and he said everything was fine. So it has to be the wiring leading up to the multi connector or something of the emain gauge.

Again its not the blinkers on the bike those all work front and back.
It is the right blinker only on the gauge itself that is not working.
(i hate turning and leaning over the side of the bike to see if i have my right blinker off or not)

Where do i start and how do i diagnose where the short or problem is. I am an electrical idiot and have no clue where to start.

please help
 
  #2  
Old 09-16-2010, 02:40 AM
Banned
Join Date: Sep 2010
Location: Omaha,Ne.
Posts: 568
Default

I would start by taking it back to "whoever" did it and say, its not alright, my right side signal dont work now and demand they fix it. If I paid them already, this is what I would do. Probably the little bulb in the gauge.
 
  #3  
Old 09-16-2010, 08:19 AM
N8 Dawg's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2006
Location: Middletown OH
Posts: 2,020
Default

Most likely its the bulb inside the cluster. I would take the cluster apart and check that first, otherwise check the wires .
 
  #4  
Old 09-16-2010, 09:45 AM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2010
Posts: 139
Default

it is not the gauge i am 100 percent. I bought this bike like this and i have seen it flicker on once in a while. Must be a loose wire maby. I then just got my gauge done and him make sure it is not the gauge. He said he tested the gauge and its not a bulb or anything so it has to be a wire on my end. Where would i start to do this and does anyone know what wire i am looking for. I believe it is solid green and orange are the turn signals. Where would i start guys

Thanks
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Castmstrmax
CBR 954RR
10
10-07-2013 08:52 AM
sk8infreek
General Tech
3
04-28-2012 09:36 AM
maesterkai
CBR 900RR
3
04-13-2012 07:01 AM
wrx-auto-x
CBR 600F3
2
07-08-2011 07:57 PM
mrcbrrr2005
600 Modifications
10
07-31-2008 06:42 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Turn signal issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.