Street Fighters For the unconventional CBR builder.

Re. Hornet cluster for CBR

  #1  
Old 12-18-2014, 11:13 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2013
Location: Chi-Town
Posts: 26
Default Re. Hornet cluster for CBR

  #2  
Old 12-19-2014, 07:57 AM
Conrice's Avatar
Retired Super Moderator and Fighterer
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,148
Default

It all depends on how the Hornet gets it's signal. I see plugs on the cluster, but does the Hornet use any cables (speed and/or RPM)? For $150, there is a plethora of aftermarket options that will accomplish what you're trying to do. I would get away from OEM clusters for your bike because of their physical size. For the money, you can get a much smaller unit(s) that will better serve your bike's aesthetics.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Bordo
The Hurricane Saloon
30
09-12-2012 05:56 PM
Hornetrider814
New Member Area
1
03-19-2012 12:36 PM
MADMN
Other Bike Chat
3
07-25-2007 10:55 AM
Orangebutter
Other Bike Chat
0
03-24-2007 04:42 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Re. Hornet cluster for CBR


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.