Running crap need help

  #1  
Old 02-10-2012, 03:26 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Posts: 20
Default Running crap need help

hay guys just got her its a Honda CBR 250R MC19 1989 and when i got it it was idleing at 6000rpm becoz the the choke was staying on so i put some crc down the cable witch helped and turned down the idle screw but there r a coulp of other things that i can do like the air filter could do with a new one but would like some ppl that know more than me (witch is not alot as this is my 1st bike that is running on the road and not in bits lol) to let me know wot things i can do to fix it so pleaz feel free to leve all the info u can thank you
 
  #3  
Old 02-10-2012, 05:17 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Posts: 20
Default

sorry i messed up that 1st one here is the video of my bike running
CBR 250R MC19 1989 - YouTube
 
  #5  
Old 02-12-2012, 08:47 PM
Sprock's Avatar
Administrator, MVN / ROTM NOV 2012
Join Date: Aug 2008
Location: Republic of Boon Island
Posts: 11,005
Default

rust in the tank ?

If so ya might have to strip down and go through everything carbs incl and seal the tank
 
  #6  
Old 02-12-2012, 09:01 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Posts: 20
Default

i did all the cheecks and i though it had to b some thing sticking so i check the throttle cable and its all unwound and is only holding on with 3 bits of cable so iam gussing they r chatching and all so when the guy i got it from put the carbys on they wernt even tight at all so that could be leting in to much air so ill get a new cable 2morro hopfuly and ill get a new air filter to it should be sweet hopefuly??? but man its a bitch to get into ne thing in this bike u need to hav small hands man lol but its still fun thankz 4 the help CBRclassic
 
  #7  
Old 02-12-2012, 09:03 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Posts: 20
Default

Originally Posted by Sprock View Post
rust in the tank ?

If so ya might have to strip down and go through everything carbs incl and seal the tank
the tank dont seem to hav ne rust but ill hav a better look 2night and the carbys just got cleaned out but wasnt put back on the best so hope i hav found the problem???
cheers mate
 
  #8  
Old 02-20-2012, 11:49 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Posts: 20
Default

hay guys got a new problem now lol i took her 4 a ride in the week end but as it dont hav a fuel gage i 4got about how much gas i had and it run out of gas as i was going around a corner so i put it onto rev tank and she went again but it lost all power when it takes off its got nufing so bad some times (if not warmed up good ) she just dies and when she dos go u put the throttle wide open and she craws up to about 9000k then it slowly starts to pick up some speed then change up to 2nd and it dose it all again could it be some thing wrong with the fuel or is it the carbys or just all of the above??? if some one could help me with some plans to try and fix it would be grate cheers
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
toleya12
General Tech
3
03-08-2014 05:13 PM
BannWorthRulz
CBR 600F2
24
03-13-2012 05:19 PM
quadracer18
CBR 600F4
3
06-01-2010 10:19 PM
01600F4i
F4i - Main Forum
6
05-23-2006 01:23 PM
flavadavecbr
General Tech
7
12-14-2005 02:31 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Running crap need help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.