How-To: Mechanical This section is ONLY for sharing step-by-step instructions on how you did a project. Please post tech related questions in "General Tech". Adherence to this policy will be strictly enforced by the staff ...

2007 Honda CBR1000RR Repsol won't start

  #1  
Old 09-11-2010, 10:54 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default 2007 Honda CBR1000RR Repsol won't start

i have a 2007 Honda CBR1000RR Repsol, just bought the bike from a friend, he had an accident with it. the bike its self is ok, but the headlight assembly is destroyed, and the harness that plugs into it is just hanging there. without it being able to be pluged in, will that cause it not to be able to start. it cranks, but will not turn over.
 
  #2  
Old 09-12-2010, 02:25 PM
Senior Member
Join Date: Apr 2008
Location: Northern Michigan
Posts: 2,492
Default

Yes, the bank angle sensor is on the back of headlight. If its unplugged or damaged, it won't allow the bike to start.

Also, just a heads up, for future questions, place them in the General Tech section. This section is dedicated to "How To" articles, such as showing people how to do something. Its not the correct section for asking questions. You'll get better answers in the General Tech section.
 

Last edited by justasquid; 09-12-2010 at 02:28 PM.
  #3  
Old 01-29-2011, 07:44 PM
Junior Member
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default

Definitely the bank angle sensor... I swapped out my fairings and flipped the sensor upside down and it did the same thing. Easy fix my friend...
 
  #4  
Old 02-04-2011, 12:54 PM
Member
Join Date: Feb 2011
Location: Colorado
Posts: 50
Default

BA Sensor, sure sounds like it.
 
  #5  
Old 07-04-2011, 07:01 PM
Junior Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 7
Default

i have the same problem but i have the headlight assembly the plug is there but i cant find where to plug it in is it on the headlight assembly itself or somewhere else
 
  #6  
Old 07-04-2011, 07:03 PM
Junior Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 7
Default

Originally Posted by West1 View Post
Definitely the bank angle sensor... I swapped out my fairings and flipped the sensor upside down and it did the same thing. Easy fix my friend...
just cant find the plug for it i have the headlight assembly the plug is it somewhere where i just cant see it>
 
  #7  
Old 07-04-2011, 07:58 PM
Senior Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 366
Default

small green plug in the headlight harness..
if you need .. i may have one i need to look through my stuff..
 
  #8  
Old 07-05-2011, 02:39 PM
Junior Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 7
Default

thanks if u do let me know but i have to tell u that all i see is the main plug for the headlight harness and one blue plug and one orange plug both the same i think for the blinkers i have no extra place for another plug im stumped i need a picture of it is that something you can help me with? i would really appreciate it


road dog
 
  #9  
Old 07-05-2011, 03:14 PM
Senior Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 366
  #10  
Old 07-05-2011, 03:14 PM
Senior Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 366
Default

its # 8 in the fiche
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
tabbu2000
CBR 1000RR
3
11-15-2011 11:10 AM
underdog427
CBR 1000RR
0
12-13-2009 09:59 PM
exz5string
Off Topic
6
08-08-2008 04:28 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2007 Honda CBR1000RR Repsol won't start


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.