F4i - Main Forum Main F4i discussion board

little idle problem

  #1  
Old 04-27-2014, 03:30 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Location: Montgomery, Alabama
Posts: 143
Default little idle problem

hi guys, in the past 2 weeks changed the oil, changed spark plugs, changed faulty fpr, and cleaned my k&n air filter and also replaced faulty regulator . while the bike runs way better, every now and again it wants to idle low (around 700-800 rpm) but eventually will climb back up to (1000-1200rpm)...it doesnt die though (anymore since i changed all these parts) any ideas or suggestions what it could be?
 
  #2  
Old 04-27-2014, 04:18 PM
Member
Join Date: Feb 2013
Posts: 87
Default

Check the map. Air flow intake sensor. They are 20$ off fleebay.
 
  #3  
Old 04-27-2014, 04:45 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Location: Montgomery, Alabama
Posts: 143
Default

Where's the air flow intake sensor? And should I clean the map or just replace?
 
  #4  
Old 04-27-2014, 07:14 PM
ceebear's Avatar
Member
Join Date: Nov 2005
Location: Dumfries, VA
Posts: 82
  #5  
Old 04-27-2014, 07:21 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Location: Montgomery, Alabama
Posts: 143
Default

gotcha, thanks man!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
LeighUCI
CBR 600F3
7
09-05-2008 09:55 AM
atr3yu baykor
F4i - Main Forum
3
03-05-2008 12:32 AM
f4iCON
General Tech
3
01-09-2008 07:15 PM
meangreenturbo
F4i - Main Forum
3
10-27-2006 12:34 PM
lksfast77
CBR 600F3
0
04-03-2006 02:29 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: little idle problem


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.