F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Can you set the shift light?

  #1  
Old 08-30-2005, 05:12 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: May 2005
Location:
Posts: 292
Default Can you set the shift light?

Well the redline light as i would call it right now. So if so how can i do it
 
  #2  
Old 08-30-2005, 05:31 PM
Join Date: Apr 2005
Location:
Posts: 26
Default RE: Can you set the shift light?

Check out this thread

https://cbrforum.com/m_17222/mpage_1...t/tm.htm#17222

And no you can't.

Rob
 
  #3  
Old 09-08-2005, 04:17 AM
Join Date: Sep 2005
Location: Hacienda Heights, CA
Posts: 177
Default RE: Can you set the shift light?

actually I've been told that a Yosh EMS system can add that capability as well as throttle cut-off for clutchless shifting... anyone use these?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ganzey
CBR 1000F "Hurricane"
2
07-31-2012 02:09 PM
hilclmr
600 Modifications
7
08-09-2007 09:00 AM
Flamed900RR
CBR 900RR
0
06-24-2007 10:32 PM
mr tone
CBR 600RR
17
10-11-2006 02:15 PM
F4i_Rich
F4i - Main Forum
3
08-03-2005 03:15 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Can you set the shift light?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.