F4i - Main Forum Main F4i discussion board

bike run on 2 cyl!!possible fpr problem?help please!!

  #1  
Old 12-04-2011, 10:39 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
Default bike run on 2 cyl!!possible fpr problem?help please!!

hello guys.i am new here and also i am new on cbr's.i searched the forum alot and i learned very imprtant informations but i believe i need more help now..
i have the bike only 4 months.it ran great till yesterday.
i coldstarted the bike and took off to go for a little ride.the at about 100-200 meters the bike started to lose power,it felt also rough,the sound changed also.
i believe ita was working on either two or three cylinders.
the exaust of the cyl two from left to right was the coldest.
the three was also cold but not as the two the 1 and 4 was hotter to the touch.
when the temperature rised i twisted the throtle full and the problem gone.steady idle power to normal levels etc.
then after some hours the bike was again cold.
i started her and after 10 seconds it started again.
i took off and waited the temperature to rise a little so a can safely give it a little gas an the problem went away.
i got home and now i dont want to start her again because i dont want to wash the piston rings.(in case flooding is really the problem)
some facts.
i used a injector cleaner for maintenance perpuse a week before.

these days here the humidity was very high.

the bike usualy started after half to one second after i pressed the starter.now it starts after two seconds aprox.

sorry for my bad english!!

thank you i advance!!
 
  #2  
Old 12-04-2011, 03:33 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
Default

UPDATE
guys I went a little ride.
The bike started and run fine.
today the hummidity was low.
I looked at the white plug that carry current to the coils and had something droplets over ... apparently the rain that fall alitle earlier...
so my problem looks like its not constant but intermitment...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Tommyvo
CBR 600F4
1
09-27-2013 04:10 PM
Eatthis15196
General Tech
2
04-26-2011 12:33 PM
94caprice
CBR 900RR
5
11-04-2008 01:41 AM
Jesse2008
CBR 600F3
1
09-19-2008 02:36 PM
CBRGSR05
General Tech
7
04-13-2006 11:13 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: bike run on 2 cyl!!possible fpr problem?help please!!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.