F4i - Main Forum Main F4i discussion board

06 f4i wont start

  #1  
Old 03-04-2011, 06:55 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 43
Default 06 f4i wont start

okay i have an 06 f4i i bought salvaged the wires were hooked up wrong at first bc i couldnt get it to turn over now i can i cant get the fuel pump to prime i jumped the wires and it comes on, my FI stays on on the cluster and the oil pump thing keeps flashing i dont think its the diode in the ignition i have 2 ignitions and i tried to reset the ecu by jumping the service connecter and it didnt do anything any help would be appreciated or if anyone is around the area with a f4i i could use a lil help thanks
 
  #2  
Old 03-15-2011, 02:34 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 43
Default cbr f4i

nvm it was the ignition switch
 
  #3  
Old 03-15-2011, 03:15 PM
Kuroshio's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2009
Location: West Philly, PA!
Posts: 4,476
Default

For future reference, the oil light will always light unless the bike is actually running.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
supermover25
CBR 600F3
4
03-15-2019 08:14 PM
C Jacob W
F4i - Main Forum
3
07-29-2013 11:03 AM
CTcbr929
CBR 600F3
22
07-31-2009 12:25 PM
tagger609
CBR 929RR
1
06-27-2008 02:09 PM
mishab
CBR 600F2
1
09-07-2007 01:00 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 06 f4i wont start


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.