F4i - Main Forum Main F4i discussion board

01 f4i Wont Start

  #1  
Old 08-08-2011, 06:19 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Default 01 f4i Wont Start

My buddy has a 01 cbr f4i that he bought and does not start. The bas is hooked up and new. The fuel pump wont prime but i jumped it and it primes as it should and will shoot fuel. It will start off starting fluid and run off until it burns the starting fluid up, so i took out the fuel rail it is getting fuel when i prime it but the injectors wont fire. They have power but wont fire but when i stick the test light on the pink wire on the injector it fires then. I would like to know what is stopping the injectors from firing. Any help would be great. Thanks
 
  #2  
Old 08-09-2011, 06:04 AM
jveach's Avatar
Senior Member
Join Date: May 2011
Location: London, Kentucky U.S.A
Posts: 501
Default

does the FI (red) light come on when you turn the key on?
 
  #3  
Old 08-09-2011, 03:35 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Default

Yes it does
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
supermover25
CBR 600F3
4
03-15-2019 08:14 PM
C Jacob W
F4i - Main Forum
3
07-29-2013 11:03 AM
CTcbr929
CBR 600F3
22
07-31-2009 12:25 PM
tagger609
CBR 929RR
1
06-27-2008 02:09 PM
mishab
CBR 600F2
1
09-07-2007 01:00 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 01 f4i Wont Start


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.