CBR 954RR 2002 - 2003 - CBR 954RR Forum

No start,absult dead

  #1  
Old 05-14-2019, 09:20 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Posts: 28
Default No start,absult dead

Been riding this 954 for 4 years no problem through all weather conditions.
Over 50000 kms.
Last night, got gas after work, went to start and all was good.
Fuel pump cycled, gauges and lights lit..
Hit starter button and heard "snap". Everything went dead. No power anything.
Got it home and did checking with honda manual.
Looks like starter relay/diode.
Have riden this turd in rain many times and have serviced the crap otta it.
Anyone else ran into this before?
 
  #2  
Old 05-14-2019, 10:39 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,831
Default

Main fuse good? Battery cables tight and clean?
 
  #3  
Old 05-15-2019, 05:47 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2015
Posts: 28
Default

Oh ya, first thing I checked..
Testing points fingers at the solinoid.
Gonna borrow on of a buddies and see, just hope something else didn't cause it to pop..
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
WhiteHawk
CBR 1000F "Hurricane"
18
05-30-2013 09:56 PM
01EFF4i
F4i - Main Forum
2
01-04-2012 12:44 AM
sferrall
CBR 900RR
9
08-27-2011 06:42 PM
mhatley
CBR 600F4
5
02-03-2009 02:05 PM
ghostryderz
CBR 600RR
16
04-08-2006 11:06 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No start,absult dead


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.