CBR 954RR 2002 - 2003 - CBR 954RR Forum

Cluster cutting out

  #1  
Old 03-09-2016, 11:36 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2015
Posts: 2
Default Cluster cutting out

Hey all,
Like the title says my cluster has been cutting out randomly for the 3 years I've owned the bike. I've gone all over trying to fix this including another cluster and new battery. What I've noticed is it particularly does it when it's colder outside . When I turn the key the backlight will come on but nothing will show. This sometimes affects my tach as well. A lot of the times the clock and trip resets which is annoying. One thing I noticed is if I push on the cluster it will sometimes come back on. Seems like an easy solution right? The plug in the back being suspect ? The only problem is when it's warmer out and it doesn't do it I can shake the cluster to make it do it. So if it were a loose connection I would think Id be able to. The only time it typically does it while riding is in the beginning of the ride. Sorry this is lengthy I wanted to inform as much as possible to hopefully get some help before I cave and pay for the fix. I also check the harness on the right hand side all is good there. Any ideas? I would really love to get this fixed. Thanks in advance
 
  #2  
Old 03-10-2016, 12:15 AM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 8,010
Default

I recall a member that had a similar issue with his 929. Turned out to be a smoked wire in the back of one of the large connectors. I think it was where the front harness meets the main harness.
 
  #3  
Old 03-10-2016, 08:33 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2015
Posts: 2
Default

Originally Posted by 74demon View Post
I recall a member that had a similar issue with his 929. Turned out to be a smoked wire in the back of one of the large connectors. I think it was where the front harness meets the main harness.
Hmm ok. I'll have to find where you are talking about. I've checked on the right sidr where there are two clips/plugs. I have the bike all torn apart to replace a cracked plug coil so I'll look more. From what I know the two plugs on the right side are the only ones running wires to the cluster but again I'm certainly no expert on the wiring
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
The_best
CBR 600F3
4
12-22-2012 02:30 AM
hondamx808
CBR 929RR
2
12-05-2006 12:22 AM
holly
CBR 600F3
2
03-20-2006 05:05 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Cluster cutting out


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.