I need some help

  #1  
Old 02-22-2016, 01:11 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
Default I need some help

I recently messed up the water pump on my 03 600. During some cold weather it must've froze and when I was running it the water pump was leaking from the weep hole. I was able to take it apart yesterday and I discovered that the bolt holding the impeller to the shaft sheared off. This is a left hand thread and 6mm x 1.00 it is impossible to find. Would anyone here have any ideas or maybe an old water pump laying around?
 
  #2  
Old 02-22-2016, 05:16 PM
wes 17's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: wales
Posts: 351
Default

I've limited water pump woes in the past but I thought that a water pump shaft had two seals, one water one oil. If you had water weeping from hole then it would of been a seal at minimum if not a new shaft to be safe.
It sounds like your problem is the snapped bolt. Have you managed to get the old one out ?
If you have, then even Honda wouldn't charge the earth for a replacement and at least you would know you were getting the correct pitch and length.
Best of luck and keep us up to date
 
  #3  
Old 02-22-2016, 07:33 PM
Conrice's Avatar
Retired Super Moderator and Fighterer
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,148
Default

EBay has a ton of used water pumps.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
__Z__
F4i - Main Forum
3
08-16-2010 08:16 AM
alvareze
CBR 600F3
11
11-29-2008 11:27 AM
Brantner
CBR 600F2
5
05-16-2008 12:46 PM
almega
CBR 600F3
8
10-05-2007 05:38 AM
CBR1000fking
CBR 1000F "Hurricane"
4
08-11-2007 06:28 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: I need some help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.