F4i - Main Forum Main F4i discussion board

radiator issue

  #1  
Old 06-10-2017, 09:03 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2016
Posts: 56
Default radiator issue

i ordered a brand new 01-06 f4i radiator on amazon, and it doesnt fit well, is the fan meant to be close to the headers? its the only way i can mount it..
also now when i try to put the clamp back on it doesnt wanna work..

why does it feel like everything on this bike acts different when i try to put it back together lmao?
 
  #2  
Old 06-11-2017, 01:34 AM
CaBaRet's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2016
Location: Lancs ,UK
Posts: 2,519
Default

Hi , sounds like your rad is a Chinese look alike, this is a picture of the original one ,does your new one look like this
COMPLETE OEM RADIATOR w/fan 01-06 CBR600 CBR 600F4i F4i * 99-00 600F4 ~ NO LEAKS
and this is the part number from Partzilla

19010-MBW-D21
Chinese can be cheap ,but sometimes are not up to specs, have you tried having the original rad re-cored instead
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ritchiescholten
F4i - Main Forum
5
03-11-2016 01:47 PM
weston123
CBR 929RR
2
04-30-2013 06:30 PM
Cytotek
CBR 600F2
4
06-16-2010 11:10 PM
rabbit
CBR 929RR
9
07-16-2007 09:24 AM
moneyvu
CBR 954RR
2
06-10-2007 08:32 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: radiator issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.