F4i - Main Forum Main F4i discussion board

I am so confused....

  #1  
Old 09-13-2015, 11:53 PM
Yin-Yang's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2013
Location: Miami, Florida
Posts: 114
Default I am so confused....

Today my bike just cut out twice. It only happens once and its when I just start going after a few feet. The whole bike doesnt turn off, just the engine. All I have to do is flip the engine stop switch off, then back on. Start the bike and im off, and it doesnt happen again.

Then I get off somewhere, and it sits for a while, go back on. Then its rinse and repeat. Only happens once and I just dont know where to begin
 
  #2  
Old 09-14-2015, 10:45 AM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,952
Default

Try bypassing the BAS temporarily, and see if it still does it.
 
  #3  
Old 09-16-2015, 06:17 PM
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Mesa AZ
Posts: 2,012
Default

Make sure the start/stop switch soldering hasn't failed.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
cbrrookie
CBR 1000RR
2
03-21-2006 11:04 PM
Ultimate_17
Off Topic
8
02-21-2006 12:11 AM
fasteddie
CBR 600RR
4
10-11-2005 03:41 AM
octec
CBR 900RR
11
09-14-2005 12:04 AM
kahlilj
New Member Area
11
07-23-2005 12:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: I am so confused....


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.