F4i - Main Forum Main F4i discussion board

FI Light

  #1  
Old 02-27-2011, 12:09 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2011
Posts: 29
Default FI Light

Took my bike out for my first full say of riding and it was great. It rode prefect besides the CCT noise and the fact that my F1 light is on the whole time. I dont believe it was on since I have put a new battery in adn what not.. It flashes a few times when you first turn on the ignition and then stays on.. any insight?
 
  #2  
Old 02-27-2011, 12:31 PM
redzintimidator's Avatar
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Location: Greene, NY
Posts: 2,950
Default

i think there might be troubleshooting blink codes in the repair manual. Cannot check right now, but if you have a manual(or download at stephygee.com) its worth a look.
 
  #3  
Old 02-27-2011, 07:36 PM
iJapanesey's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2009
Location: A T L
Posts: 256
Default

Blinking 2wice in repetition? Means you either have a loose vacuum hose, or your MAP sensor needs to be replaced. I have a MAP sensor for sale in the classifieds section if that's what it is.

My suggestion is to make sure your hoses are connected properly, reset the ECU, then see if the FI codes pop up again.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
dohc97
1000 Modifications
2
04-12-2013 07:54 PM
mikemoore
General Tech
2
09-08-2010 01:07 PM
CBRF4
CBR 600F4
0
07-10-2006 07:02 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: FI Light


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.