F4i - Main Forum Main F4i discussion board

F4i gauges problem, please HELP!!!

  #1  
Old 03-31-2012, 02:32 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Default F4i gauges problem, please HELP!!!

Please someone help me, here is the video from youtube that describes my problem in description of video. Iam mad from this, is there any way how to fix this problem.

CBR 600 f4i gauges problem HELP PLS - YouTube
 
  #2  
Old 04-02-2012, 02:00 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Default

no help? no solutions?
 
  #3  
Old 04-02-2012, 02:10 PM
jeffjones's Avatar
Welcome Crew and May 2012 Ride of the Month
Join Date: Aug 2010
Location: Kitchener, Ontario
Posts: 1,564
Default

It is most likely a connection issue.
Unplug and re-plug in the black and natural coloured connections and check them for any broken or melted wires/connections.
If not open it up and see if there are any melted or broken connections inside.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
rn4thbrdr14
CBR 600F4
1
05-23-2009 11:17 AM
rdean2
CBR 1000RR
1
04-27-2007 04:43 PM
907hondaf3
CBR 600F3
10
05-07-2006 09:18 PM
ruizs
General Tech
3
11-02-2005 02:16 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: F4i gauges problem, please HELP!!!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.