F4i - Main Forum Main F4i discussion board

ECM issue? (Cleveland, OH area)

  #1  
Old 03-05-2011, 02:27 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2011
Posts: 11
Default ECM issue? (Cleveland, OH area)

Hey everyone,

As of right now, my 2001 F4i fuel pump isn't priming at all. I was able to find a bank angle sensor at a reasonable price and I installed just to find out that wasn't the problem. I've checked all the fuses including the 20 amp one on the side and the main 30 amp one, and they all look good. I've also had two extra relays laying around the house and replaced both the fuel cut off and the engine cut off and the bike still didn't do anything. I have all lights, horn, turn signals, and the bike even turns over but just doesn't fire. Right now, I'm leaning towards the fuel pump or the ECM. I want to check if it's the ECM but my fellow F4i rider's bike got stolen recently which leaves me out of luck. Before I begin with the fuel pump, I would like to check the ECM since it's an easy fix compared to the fuel pump. If anyone is in the Cleveland, Ohio area, do you think I can try out your ECM? I would like to know if that is the problem before I buy another one. I'm open to any other suggestions as well. Thanks.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
SevenNoOni
New Member Area
6
09-18-2012 01:00 PM
ska8terpunk84
New Member Area
9
11-06-2010 09:39 AM
wishin4600rr
Mid West
1
07-26-2007 07:55 AM
Err
Mid West
1
09-25-2006 02:50 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: ECM issue? (Cleveland, OH area)


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.