CBR 954RR 2002 - 2003 - CBR 954RR Forum

Please help!

  #1  
Old 08-17-2015, 09:00 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
Default Please help!

I just got my bike out of storage and trying to get it back on the road. I put in a new battery and fresh gas. Except it will not start. There is no whine from the fuel pump. I have been searching the net looking for answers but have decided to just break down and ask. Where is the best possible place to get a detailed wiring diagram or does anyone have any ideas where to start? Possibly pictures of what they have done. Thanks in advance!
 
  #2  
Old 08-17-2015, 09:54 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
Default

I just hardwired the pump rom the connector straight to the battery and got no response. Looks like a pump in my future.
 
  #3  
Old 08-17-2015, 10:02 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,837
Default

See if this works for you.

Name:  honda_zpsszdqi5ao.jpeg
Views: 25
Size:  174.8 KB
 
  #4  
Old 08-18-2015, 05:54 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
Default

Thank you!
 
  #5  
Old 08-18-2015, 08:19 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Posts: 5
Default

Okay so I studied the wiring diagram and it looks like the green wire should be ground. I unplugged the harness and put my test light on all three wires with the ignition on and I tried hitting the start button also. All I get is the green to light up. Am I right or backwards?
 

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.