CBR 954RR 2002 - 2003 - CBR 954RR Forum

Headlights dont work?

  #1  
Old 09-20-2014, 02:42 AM
Ironhead's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Location:
Posts: 459
Default Headlights dont work?

Alright 954 ers....Fuse is fine. High beams work. But low beams do not function? Almost 40K on her and this is the 1st issue I have had with her. Any suggestions?
 
  #2  
Old 09-20-2014, 06:07 AM
Senior Member & Lord of The Man Cave
Join Date: Dec 2009
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,292
Default

Burned out bulb?
 
  #3  
Old 09-20-2014, 08:52 AM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 8,011
Default

Like Jeff says, start with the bulb.
 
  #4  
Old 09-20-2014, 01:55 PM
Ironhead's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Location:
Posts: 459
Default

All 3? All bulbs work on high beam. What are the odds that all of the low beams fried at the same time? Im going to start with the switch and backtrack.
 
  #5  
Old 09-20-2014, 02:23 PM
hawkwind's Avatar
September 2009 ROTM Winner - Faster than a Speeding ..........
Join Date: Nov 2008
Location: UK
Posts: 3,808
Default

Are you positive all three were actually working? You may have been down to the last one, sometimes it's easier to check the simplest things first.
 
  #6  
Old 09-20-2014, 02:58 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 8,011
Default

An overcharging charging system can fry all of them at the same time. If they are all blown, def check the voltage.

Does your dash and tail light up?
 
  #7  
Old 09-20-2014, 04:18 PM
Conrice's Avatar
Retired Super Moderator and Fighterer
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,148
Default

All 3?

Your middle is the lo, the outside bulbs are your hi. They're not hi-lo bulbs.

I had the wiring in my lo beam go bad, and I ran speaker wire to the connector from the fuse and it fixed it.
 
  #8  
Old 09-20-2014, 04:47 PM
Ironhead's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Location:
Posts: 459
Default

Thanks Boys for all the love! Opened up the light switch and I think I found a cure for ebola in there! Cleaned it up. Had a wire decide to let go on the center bulb as well. No body panels pulled in search of relays....Multiple Beers were harmed in this exploratory process. Gods speed my adult beverage friends.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jaCo
General Tech
2
06-03-2011 12:12 AM
alysiak00
F4i - Main Forum
18
09-25-2010 02:26 PM
Gotpepsi
F4i - Main Forum
8
05-07-2010 04:24 PM
Pug
CBR 929RR
1
05-28-2007 03:58 AM
01929RR
General Tech
3
09-26-2006 03:16 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Headlights dont work?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.