Fuel pressure or htev servo problem ? - CBR Forum - Enthusiast forums for Honda CBR Owners


CBR 929RR 2000 - 2001 CBR 929RR Forum

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-12-2017, 01:56 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Location: Macedonia
Posts: 25
Default Fuel pressure or htev servo problem ?

Hi guys just finished painting my wheels, also the seats too are done on cbr 929

here is a pic of them

https://ibb.co/jgMDak

https://ibb.co/ghQ6vk

https://ibb.co/cEAjgQ

now i am preparing the farings but i have a little problem.
when i turn on my bike and he gets the normal temperature when i am driving it he have some problem from 2000 to 4000 rpm is not reciving the gas and its not working as well but after 3500-4000 rpm is going good and not making any problems its just in the 1 first gear ??

my fuel pressure regulator is crushed from that site whos tube is going in carbs ?

any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2017, 02:29 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
 
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,035
Default

my fuel pressure regulator is crushed from that site whos tube is going in carbs ? I don't understand the question.

Wheels look great!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2017, 03:07 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Location: Macedonia
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by 74demon View Post
my fuel pressure regulator is crushed from that site whos tube is going in carbs ? I don't understand the question.

Wheels look great!
https://ibb.co/b0jYak

that side is crushed and blocked(with a plastic small tube like blocker) on regulator or maybe the problem is fuel pump or something and the bike is not going as well from 2000-4000 rpm after those rpm is good.also i remove a htev servo from exhaust but the htev servo is not a problem something else is :/
Reply With Quote
  #4  
Old 05-12-2017, 04:08 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
 
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,035
Default

A damaged regulator should be replaced anyway. Fix that and see if the problem goes away.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTEV & Servo (Cable Help) IgorCbr CBR 929RR 0 03-04-2017 11:33 PM
HTEV & Servo pitbike CBR 929RR 127 04-29-2013 08:30 AM
HTEV Servo Cable Question YZBoy99 CBR 929RR 3 04-08-2013 09:55 PM
HTEV Exhaust servo motor from the CBR1000RR spikes CBR 954RR 3 10-04-2010 05:36 PM
htev servo elimination?? stuntdady CBR 929RR 4 08-20-2009 10:42 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:14 AM.