The problem is first ignition

  #1  
Old 08-16-2018, 06:58 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2017
Posts: 7
Smile The problem is first ignition

I'm looking for help because I do not know the solution.
My Honda cbr 1000 rr 2007 has a problem with the first ignition in the morning and other ignition in the day is ok. I replaced a new ngk iridium spark plug, cleaned the air filter, baterrie is good. What can be the cause?
Please help because I will become crazy
 
  #2  
Old 08-16-2018, 09:59 AM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,982
Default

You will need to elaborate on your problem a bit more.
 
  #3  
Old 08-18-2018, 07:58 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2017
Posts: 7
Default

I have a video clip of the first ignition and there is a problem here, but I can not set it up, can I get your email address to send to you
 
  #4  
Old 08-18-2018, 12:22 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,982
Default

Originally Posted by Sasa roda View Post
I have a video clip of the first ignition and there is a problem here, but I can not set it up, can I get your email address to send to you
Uh...no.
Post it up on the forum for all to see.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
nthauscbr
CBR 600F3
2
04-01-2008 06:38 AM
GuywithF4i
F4i - Main Forum
1
07-08-2007 08:16 PM
fireman2670
CBR 600F3
2
06-02-2007 07:11 PM
tank_900rr
General Tech
12
06-01-2007 07:46 PM
CBRChink
CBR 600F2
3
12-13-2006 02:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: The problem is first ignition


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.