General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.
Sponsored by:
Sponsored by:

2002 CBR 600 F4i ECT sensor failure

  #1  
Old 05-03-2011, 11:59 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Default 2002 CBR 600 F4i ECT sensor failure

Hi

Would an ECT sensor failure stop my engine to run ?

Went I turn the bike on the FI light blinks 7 time and the engine won't run.


Bike : 2002 CBR 600 F4i


Thanks a lot
 
  #2  
Old 05-13-2018, 11:57 AM
Junior Member
Join Date: May 2018
Posts: 1
Default Ect issue

Hi.
I have a 2002 CBR 600 fsport. PC35 engine and
I have the same issue, i read some comments on this forum and followed instrutions on checking fault codes.
Just had it back from the local bike garage as it was stood empty of fuel for a while and wouldnt start. So new fuel pump, battery and a bit of a tinker and she started. Big smile. However, she started to run really ruff once i got her home and then stalled. So i tried to start her and she only just started and runs like she is miss firing. The Fi light is blinking 7 times. Which i found out is a ECT sensor/conection issue. So i am going to buy a sensor, change it, change all spark plugs and then try again.
Hope this is of some use.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
cbrpaul
CBR 1000F "Hurricane"
11
01-26-2013 11:16 AM
Derick19
F4i - Main Forum
2
02-27-2009 03:36 AM
Fort Collins
F4i - Main Forum
2
04-04-2008 06:22 AM
MikeZ
Sights 'N Sounds
3
04-03-2008 04:58 PM
sco7tys
General Tech
0
03-27-2008 06:41 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2002 CBR 600 F4i ECT sensor failure


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.