Forum Help & Suggestion Center Need help with CBR Forum? Ask. Have a suggestion to better CBRF? Tell us here. DO NOT POST QUESTIONS ABOUT YOUR BIKE HERE.

Page lag?

  #1  
Old 04-18-2012, 11:13 AM
zaqwert6's Avatar
Nov 2011 ROTM
Thread Starter
Join Date: May 2010
Location: O-Town
Posts: 655
Default Page lag?

Perhaps I'm the only one as I don't see any other mention of it but....

This forum has consistantly lagged on opening pages for me. It opens the top banner section then will hang for a while before it opens the rest. Its has always done it for me a does it pretty constantly (4 of 5).

Is it the ads or something? Any thoughts? Just me?

 
  #2  
Old 04-18-2012, 07:39 PM
MadHattr059's Avatar
Retired Super Moderator - At large E=MC2
Join Date: Feb 2011
Location: Tulsa,OK
Posts: 2,299
Default

Not just you, I've just written it off to traffic volume on this server.

Have you checked the numbers? We've been quoted on motorcycle
publications, this site is very popular.

Ern
 
  #3  
Old 04-19-2012, 05:52 AM
Shadow's Avatar
Redcoat, & Maxwell's Silver Hammer, MVN and curmudgeon
Join Date: Dec 2007
Location: Mud hut, Zululand
Posts: 11,614
Default

A lot will depend how many scripts you allow to run at any time.
There are 137 running on this page alone
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
AirmanSkee
Off Topic
2
09-30-2013 07:45 PM
Draxsonimy
New Member Area
5
06-11-2012 10:05 AM
Fast RR
New Member Area
3
03-05-2009 04:37 PM
voodoochyl
Off Topic
15
06-16-2007 12:07 PM
Tong3
Off Topic
2
08-05-2005 11:18 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Page lag?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.