F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Rear Turn Signal problems

  #1  
Old 08-12-2011, 11:41 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Default Rear Turn Signal problems

Hi i just bought an 01 f4i a couple days ago and ive been pulled over a few times now cause my stock rear turn signal lights are always running but when i use the signal indicator it flashes. eg. turn left and the left light flashes but the right stays illuminated. When i bought the bike the front turn signals had been replaced aftermarkets that are in the farings. How do i fix this cause im bound to get a ticket for it sooner or later because apparently in alberta, canada its illegal to have ambers on all the time.

Thanks for reading
 
  #2  
Old 08-13-2011, 12:29 PM
Junior Member
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Default

Check the wiring...if the job was done like shat, he could have spliced the signals into the tail light....take the passenger seat off and give it a look.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
RD1970
CBR 600F
2
03-17-2011 03:54 PM
irocthestreet
CBR 600F3
3
02-11-2009 10:43 PM
FireStourm
CBR 600RR
5
05-14-2008 09:13 AM
ejvcbr600
CBR 600RR
3
08-26-2006 02:12 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Rear Turn Signal problems


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.