F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Know what this is?

  #1  
Old 03-07-2011, 05:52 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2011
Posts: 65
Default Know what this is?

well guys, i have my bike stripped down getting ready to get painted. Its my first one and i have a few questions. First of all i took all the panels off and noticed a connecter that wasnt connected and im not sure where it goes or why its there. its in the picture. anyone know what it is?
 
Attached Thumbnails Know what this is?-img_0306.jpg  
  #2  
Old 03-07-2011, 07:30 PM
jeffjones's Avatar
Welcome Crew and May 2012 Ride of the Month
Join Date: Aug 2010
Location: Kitchener, Ontario
Posts: 1,564
Default

Originally Posted by 05CBR600F4i View Post
well guys, i have my bike stripped down getting ready to get painted. Its my first one and i have a few questions. First of all i took all the panels off and noticed a connecter that wasnt connected and im not sure where it goes or why its there. its in the picture. anyone know what it is?
If that is from the controller that sits on top of your battery mine isn't plugged into anything either.
 
  #3  
Old 03-07-2011, 07:30 PM
R Dub's Avatar
October 2011 ROTM
Join Date: Feb 2009
Location: Burbs of Chicago
Posts: 1,340
Default

Is that your ECU? If so then it is not suppose to go to anything. That is how how you pull codes for the FI light.
 
  #4  
Old 03-08-2011, 12:19 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2011
Posts: 65
Default

thanks guys...appreciate it. i think you are all right in that it doesnt do anything. its what they use to "pull your codes"
 
  #5  
Old 03-08-2011, 01:09 AM
rd91si's Avatar
Senior Member
Join Date: May 2008
Location: Clackamas Oregon
Posts: 239
Default

That is the jumper to check ecu codes.
Doesn't plug into anything.
 
  #6  
Old 03-08-2011, 02:50 AM
mchl_daly's Avatar
Member
Join Date: Mar 2011
Location: Albuquerque, NM
Posts: 47
Default

That's where you connect the flux capacitor for your hyper drive.
 
  #7  
Old 03-08-2011, 10:38 AM
Senior Member
Join Date: Jun 2010
Location: Leeds - England
Posts: 109
Default

Originally Posted by rd91si View Post
That is the jumper to check ecu codes.
Doesn't plug into anything.

+1

If you short out the connectors it displays the error codes on you display
 
  #8  
Old 03-08-2011, 07:25 PM
iJapanesey's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2009
Location: A T L
Posts: 256
Default

You should keep that pic handy for the next time we have to explain to ppl how to reset your ECU
 
  #9  
Old 03-09-2011, 02:34 PM
pittsm's Avatar
Senior Member
Join Date: Jun 2010
Location: Southern Ohio
Posts: 427
Default

anyone know how to reset the ecu?
 
  #10  
Old 03-09-2011, 03:19 PM
Senior Member
Join Date: Feb 2011
Posts: 169
Default

Originally Posted by mchl_daly View Post
That's where you connect the flux capacitor for your hyper drive.

Make sure you hit 88mph too.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.