F4i - Main Forum Main F4i discussion board

2001 f4i died while riding! Help

  #1  
Old 08-28-2009, 01:00 PM
trackjunkie08's Avatar
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2009
Posts: 13
Default 2001 f4i died while riding! Help

So I found out lastnight while reinstalling the headlight from the previous owner that it doesn't work. Not only that, it blew my starter fuse. So I swapped it out this morning and thebike fired right up. Sweet right. Well I'll killed the motor and went and geared up came back 10 min later to leave and had to hold the starter for 5-6 seconds to start, let it warm up and left. 3/4 mile down the road It died cruising in 2nd at 4k and refused to start. Tach and lights come up, but no fuel pump whir. Bike will turn over for days but no ignition now. I'm lost since fuses are all good.
 

Last edited by trackjunkie08; 08-28-2009 at 01:04 PM. Reason: Wrong spelling in title
  #2  
Old 08-28-2009, 01:10 PM
R Dub's Avatar
October 2011 ROTM
Join Date: Feb 2009
Location: Burbs of Chicago
Posts: 1,340
Default

Check out this thread as I think it will help you or point you in the right direction. It fixed my issue:

https://cbrforum.com/forum/showthrea...+won%27t+prime
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
psalas3
F2 Tech
9
06-22-2015 11:45 AM
Michaud85
General Tech
14
08-17-2012 12:57 PM
wannaride
F4i - Main Forum
8
05-21-2008 05:48 PM
Hayden06F4i
Off Topic
18
09-12-2007 05:03 AM
Saved_one
CBR 929RR
11
04-20-2007 10:49 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2001 f4i died while riding! Help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.