Bike don't want to run - CBR Forum - Enthusiast forums for Honda CBR Owners

General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.
Sponsored by:
Sponsored by:

Bike don't want to run

Reply

 
 
 
  #1  
Old 03-10-2018, 12:36 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Posts: 3
Default Bike don't want to run

I have a 2000 cbr 600 f4, first starts up runs fine. Ride it ride it around the block, starts to cut out like it's running out of fuel. Bypassed the fuel pump still does same thing. Any ideas
 
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2018, 08:06 PM
wes 17's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: wales
Posts: 263
Default

Evening mate.
When you get the symptoms you describe is it as your rpm increases ? Will the bike behave when you ride with small amounts throttle ?
Tell us more about the bikes recent history as it will help.
Cheers.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 03-11-2018, 11:01 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Posts: 3
Default

Yes it will sit an idle but when I give it throttle it don't respond, it just started doing it a couple weeks ago. I put new plugs in it an it fixed it for about 2 weeks. I was on the freeway an just started losing power, pulled off the road and throttled it up a couple times an it was fine. Then on way back home. It stared again, an stopped next day went across town started dieing on me and didn't want to start. I pushed it back home, ran fuel line straight to carb started no problem. Road around block an just got home it started doing the same thing acting like it was running out of fuel, or not running on all cylinders.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 03-13-2018, 09:42 AM
Member
Join Date: Apr 2007
Posts: 45
Default

Have you looked at the jets to see if they're clogged? If you take them apart, run a thing wire through them, just in case.

What about the fuel filter? (If this model has one)
 
Reply With Quote
  #5  
Old 03-13-2018, 02:44 PM
Junior Member
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Default

Well I changed the plugs again, an pulled the carbs and cleaned them. put it all back together runs fine. So not sure which one it was,but problem fixed, thanks for them info, I save myself a bunch of money an did the work my self.
 
Reply With Quote
  #6  
Old 03-14-2018, 07:47 AM
wes 17's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: wales
Posts: 263
Default

Well done mate. Always nice to fix yourself.
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
dyracuse
CBR 600F3
3
06-16-2012 05:47 AM
Kewl Breeze
Off Topic
70
06-25-2008 03:17 PM
HondaCBR24
600 Modifications
15
04-30-2008 10:16 AM
tomc1965
CBR 1000RR
13
08-30-2007 07:54 AM
BryanF2
CBR 600F2
3
03-30-2006 10:18 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory