F4i - Main Forum Main F4i discussion board

These stupid [email protected]&*%# lights!

  #1  
Old 06-14-2009, 05:32 PM
Ryans CBR's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2009
Posts: 121
Angry These stupid [email protected]&*%# lights!

While taking the fairings off my bike to change the oil, I found the reason my front turn signals don't work (see pic #1), the wiring was left completely exposed and some aren't even connected! My question for you all is: how are these supposed to be connected? The three wires running from the bike are two oranges (one w/white stripe), and one green. The wires on the signal are yellow and black.
The yellow is connected to the orange/white, and the black is connected to the orange, while green goes unnattended. When I first moved the wires to look at them, something touched and blew my fuse for my speedo/rpm display. I replaced that and it all works fine, but I no longer have any turn signals (at least my rears worked before I touched the wires)...
Any help?
 
Attached Thumbnails These stupid F$@&*%# lights!-100_2114.jpg   These stupid F$@&*%# lights!-100_2117.jpg  
  #2  
Old 06-14-2009, 06:09 PM
ars1986's Avatar
Senior Member
Join Date: May 2009
Location: Daytona Beach, FL
Posts: 150
Default

there are a million write ups on this, just go to the how to section and you will find it there.
 
  #3  
Old 06-14-2009, 06:25 PM
ibiggers's Avatar
Senior Member
Join Date: Feb 2009
Location: Naples/Orono Maine
Posts: 168
Default

The stock signals are three wired...two for pos and neg blinker and one for running light...the signal looks to be wired (well kinda) to a two wire system which doesnt include the running light... the blinker should work with just the orange to the yellow and the orange/white to the black...if you want to tape off the green one thats fine it wont affect any operation of the bike. but if you want to do a three wire to two wire set up then look in the how to section... its a popular topic in there right now....hope this helps
 
  #4  
Old 06-14-2009, 07:53 PM
Junior Member
Join Date: May 2009
Posts: 5
Default

just put these on last night. i believe the black goes to the green and the yellow went to the one with no strip and the strip just chills there just splice them and turn your turn signal on and when it works crimp or sodier them p.s if you put the 2 orange ones together with the yellow one the turn signal will stay on constant least mine did as well with the rear turn signal
 
  #5  
Old 06-14-2009, 08:43 PM
redzintimidator's Avatar
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Location: Greene, NY
Posts: 2,950
Default

check my sig for the 2 to 3 wire conversion...
 
  #6  
Old 06-14-2009, 09:52 PM
Aken's Avatar
July 2008 ROTM
Join Date: Oct 2007
Location: Milwaukee
Posts: 3,002
Default

Those are hooked up so wrong, lol.
 
  #7  
Old 06-14-2009, 10:40 PM
Senior Member
Join Date: Feb 2009
Location: canada
Posts: 194
Default

signal light wires
yellow = positive
black - negative

3 wires from the bike
orange = positive
stripe orange = positve
green = ground..


to make sure use power tester ,
 

Last edited by raiden; 06-14-2009 at 10:43 PM.
  #8  
Old 06-15-2009, 06:50 AM
Ryans CBR's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2009
Posts: 121
Default

Thanks a lot guys, I gotta go to work right now but I'll be doin this when i get back!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
TimBucTwo
The Hurricane Saloon
26
11-02-2013 08:02 PM
tchyclutch7
F4i - Main Forum
1
01-26-2013 05:41 PM
xankriz
CBR 600F3
1
04-02-2012 03:02 PM
MartiniRossy
General Tech
1
06-11-2009 02:42 PM
dwschultzy
Off Topic
21
12-03-2007 08:47 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: These stupid [email protected]&*%# lights!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.