F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Temp gauge reads

  #1  
Old 06-17-2009, 09:19 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location:
Posts: 99
Default Temp gauge reads

nothing (--) what to check for?
 
  #2  
Old 06-17-2009, 09:49 AM
redzintimidator's Avatar
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Location: Greene, NY
Posts: 2,950
Default

ECT Sensor is probably bad...its the wires coming out of your thermostat right under your throttle bodies.
 
  #3  
Old 06-18-2009, 08:00 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location:
Posts: 99
Default

Thanks I'll check that any other suggestions for me to check?
 
  #4  
Old 06-18-2009, 09:39 AM
RojerLockless's Avatar
Retired Moderator & The Big Deal
Join Date: Jul 2005
Location: Houston TEXAS
Posts: 2,600
Default

well it always reads -- until the bike warms up. You let it do that?
 
  #5  
Old 06-18-2009, 02:13 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location:
Posts: 99
Default

Originally Posted by RojerLockless View Post
well it always reads -- until the bike warms up. You let it do that?
Any other ideas
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
chay
CBR 600F3
1
10-08-2013 11:13 PM
lilredhonda
CBR 600F3
2
07-23-2009 12:06 PM
zebrabullet
CBR 1000RR
14
05-06-2009 07:03 PM
emperor wurm
CBR 600F4
1
10-07-2008 03:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Temp gauge reads


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.