F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Left turn signal isnt working

  #1  
Old 11-05-2016, 11:39 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2016
Posts: 56
Default Left turn signal isnt working

Hey guys, as the title says, its pretty straightforward, the right turn signal works, the rear ones do aswell, the turn signal light also comes on at the LCD display, is this just a blown bulb, or a fuse or something simple, or what.
note- this turn signal is flush with my fairings [dont know if that makes a difference]
 
  #2  
Old 11-06-2016, 07:38 AM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,871
Default

The bulb is the first thing to check. The second thing would be the connection where someone has wired it in.
 
  #3  
Old 11-09-2016, 03:10 PM
PossibleOne's Avatar
Welcome Crew Technician
Join Date: Nov 2013
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 515
Default

Could be corrosion in your turn switch as well...Had this happen before. Cheers. But do what Demon said first.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
PantsOnFire
F4i - Main Forum
0
06-03-2012 10:34 PM
MrBlaze
General Tech
1
08-17-2009 02:07 AM
Cun0144
F4i - Main Forum
3
09-23-2008 10:04 AM
2QK4U2C
General Tech
4
07-09-2007 11:22 AM
simo1000rr
Off Topic
16
01-16-2007 05:58 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Left turn signal isnt working


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.