F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Had to roll bike a few feet to start...

  #1  
Old 03-08-2011, 10:34 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2009
Location: Manchester N.H
Posts: 44
Default Had to roll bike a few feet to start...

So I decided to throw my battery back in and see if my bike would start considering it's been sitting for a couple months. After hooking up battery I turned the key... all lights turned on but did not hear the fuel pump prime. I rolled the bike about 6 ft, turned the key and I heard it prime, then it started right up. Is this anything I should be concerned with?
 
  #2  
Old 03-08-2011, 10:52 AM
Banned
Join Date: Nov 2010
Posts: 489
Default

Originally Posted by ROOKIE 09 View Post
So I decided to throw my battery back in and see if my bike would start considering it's been sitting for a couple months. After hooking up battery I turned the key... all lights turned on but did not hear the fuel pump prime. I rolled the bike about 6 ft, turned the key and I heard it prime, then it started right up. Is this anything I should be concerned with?
Maybe it just a loose connection and it put itself back in place??

Have you tried this since? Did the same thing happen?
 
  #3  
Old 03-08-2011, 11:09 AM
Senior Member
Join Date: Oct 2010
Location: oklahomacity
Posts: 218
Default

you sure you didn't bump the run switch?
i have had that happen a few times pushing my bike around..
 
  #4  
Old 03-08-2011, 10:12 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2009
Location: Manchester N.H
Posts: 44
Default

It has only happened to me once. I'm sure I did not bump the kill switch... Very strange I know. As I rolled the bike back I heard what sounded like a pop of some sort, I immediately looked at the battery cuz it sounded electrical but wasn't it. Guess I will just see what happens.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
young7.3
F2 Tech
25
01-10-2015 10:34 PM
matt121
CBR 600F3
1
09-28-2011 05:27 PM
coldflood
CBR 600F2
14
08-02-2011 10:03 PM
slippinslidef4i
F4i - Main Forum
20
04-08-2009 11:57 PM
almega
General Tech
8
07-26-2007 10:05 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Had to roll bike a few feet to start...


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.