F4i - Main Forum Main F4i discussion board

cbr 600 f4i/f6 07' injectors not responding

  #1  
Old 09-21-2017, 03:38 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default cbr 600 f4i/f6 07' injectors not responding

hi guys,
back round- bought f4i 07' after bad crash to convert it to scrambler,
before i started to change stuff on the bike i conected all the wiring(eliminating the BAS) and started the bike with no problems.

finished all my mechanical and cosmetic work ( fork,tail,back light and single headlight )

everything is working great but the injectors is not responding ...
tried another ecu still the same

does anyone have a clue where to look for a problem?
 
  #2  
Old 09-21-2017, 06:06 PM
Senior Member
Join Date: Nov 2016
Location: Dorset
Posts: 202
Default

Did you checked for continuity on the injectors? What's the resistance across the injector terminals? Should be 11 ohms I think. Very rare for injectors to malfunction though
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
R13
F4i - Main Forum
2
04-17-2017 08:08 PM
Bosun
CBR 1000RR
0
08-31-2011 08:44 AM
929Hooligan
CBR 929RR
1
03-13-2010 01:43 AM
929Hooligan
CBR 954RR
0
10-15-2009 11:31 PM
bcw426
F4i - Main Forum
0
05-20-2007 12:12 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: cbr 600 f4i/f6 07' injectors not responding


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.