F4i - Main Forum Main F4i discussion board

Bike stalls when holding clutch in and decelerating

  #1  
Old 11-29-2011, 06:29 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2011
Location: San Diego
Posts: 46
Default Bike stalls when holding clutch in and decelerating

The subject says it all, when I fully engage the clutch and decelerate rapidly coming up to a light my bike has been stalling for some reason. Anyone have this problem or know what probably wore out? The RPMs just keep dropping past idle, stop at 300 for a second, then go to 0, and at idle its at about 1200 RPM. Do I need to increase the idle RPMs or look at the clutch? Thanks!!
 
  #2  
Old 11-29-2011, 07:22 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,942
Default

make sure all of the sensors are plugged in.
check for vacuum leaks.
check charging voltage and that the battery connections are clean and tight.

clutch is probably ok.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
gwburress
General Tech
0
04-14-2014 03:03 AM
p2p4him
General Tech
8
03-09-2011 08:40 PM
nsrt4me
CBR 929RR
2
09-09-2010 09:04 PM
Rockshoxtora
General Tech
4
08-07-2010 05:59 PM
paulscbr
CBR 600RR
3
10-27-2007 05:57 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Bike stalls when holding clutch in and decelerating


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.