New bike and need help

  #1  
Old 08-04-2016, 09:32 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
Default New bike and need help

I have a 2011 honda cbr 1000 the bike only has close to 4000 miles on it but when I crank it up it idles rough like it's going to cut off but when I give it gas it rides fine.....sometimes periodically it will cut off at stop signs or stop lights and I smell gas coming out the exhaust im thinking it's a bad plug but im not sure can anyone help?????
 
  #2  
Old 08-04-2016, 10:28 PM
74demon's Avatar
Administrator and MVN, March 2012/Oct 2013 ROTM
Join Date: Sep 2011
Location: socal 949/951
Posts: 7,682
Default

Has anyone been messing with it?
Could something have been knocked off?

Make sure all your sensors and vacuum lines are all on. Look closely at the MAP sensor.
 
  #3  
Old 08-05-2016, 07:22 AM
Conrice's Avatar
Retired Super Moderator and Fighterer
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,148
Default

What all has been done to it? What maintenance has been done?
 
  #4  
Old 08-09-2016, 08:30 PM
Jaybird180's Avatar
Senior Member
Join Date: May 2006
Location: Prince George's County, MD
Posts: 3,471
Default

Originally Posted by Eazie E Wallace View Post
I have a 2011 honda cbr 1000 the bike only has close to 4000 miles on it but when I crank it up it idles rough like it's going to cut off but when I give it gas it rides fine.....sometimes periodically it will cut off at stop signs or stop lights and I smell gas coming out the exhaust im thinking it's a bad plug but im not sure can anyone help?????
Have you checked the idle set screw?
 
  #5  
Old 08-15-2016, 10:17 AM
Conrice's Avatar
Retired Super Moderator and Fighterer
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,148
Default

Originally Posted by Jaybird180 View Post
Have you checked the idle set screw?
IIRC, it's completely electronic on the 08+ 1000rr, no idle set screw...
 
  #6  
Old 08-15-2016, 01:01 PM
Jaybird180's Avatar
Senior Member
Join Date: May 2006
Location: Prince George's County, MD
Posts: 3,471
Default

Originally Posted by Conrice View Post
IIRC, it's completely electronic on the 08+ 1000rr, no idle set screw...
Okay
 
  #7  
Old 09-06-2016, 10:39 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
Default

Took it to the Honda shop nothing is coming up on the computer at all.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
LordStanley
CBR 600F
7
08-01-2011 04:42 PM
937brad27
CBR 600F2
1
09-13-2009 03:54 PM
mattyggstick
General Tech
1
06-20-2008 09:22 AM
stephen4785
Forum Help & Suggestion Center
0
01-18-2005 10:32 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: New bike and need help


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.